Били ли сте някога в Берлин? Там заведенията (ако можем да

...
Били ли сте някога в Берлин? Там заведенията (ако можем да
Коментари Харесай

Неочакваните места в София, които ни вкарват във филма

Били ли сте в миналото в Берлин? Там заведенията (ако можем да ги назовем по този начин, защото постоянно излизат надалеч отвън тези рамки) се надпреварват по отношение на интериора. Колкото по-неочаквано, толкоз по-добре. Може да се вкарате в какви ли не фантастични сюжети – стиймпънк интериори, стени, изрисувани задачите в графити, има даже бар, в който всички мебели са поставени… на тавана.

София обаче също има какво да покаже и интересни решения несъмнено не липсват. От града са подготвили селекция от места с много концептуален интериор, които ще ви пренесат в други столетия и действителности, все едно сте посетили снимачен кино фон. Нека забележим кои са те.
Бюфетъ
Къде : ул. " Екзарх Йосиф " 44



Започваме с едно извънредно симпатично ресторантче, в което мощно ви предлагаме да се отбиете идващия път, когато планирате да гледате нещо в Дом на киното, тъй като се намира безусловно на няколко крачи от него, малко по-навътре по ул. „ Екзарх Йосиф “.

Посетите ли го, с изключение на в действителност вкусна домашно приготвена храна, ви чака и един приказен интериор, чиято ера мъчно бихме показали, тъй като там има безусловно всичко. Всъщност, има си дума и това е сюрреализъм.

Атмосферата е в действителност забавна и прекрачите ли прага, ще се озовете напряко в музей на фантастиката – полилеи, всевъзможни ретро украшения, детски играчки, кълбета прежда, които висят от тавана, котки… виждали сме даже цялостен мотоциклет, който е паркиран върху плота. Не вярвате, че е допустимо? Отбийте се в Бюфетъ.
Вижте и останалите фантастични оферти!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР